De voordelen van een paperless office

Het paperless office biedt elk bedrijf en elke organisatie grote voordelen.

Meer efficiency
Zoeken naar documenten of rapporten is er niet meer bij. Alle documenten die bij een onderwerp horen zijn eenvoudig terug te vinden. Dat voorkomt fouten en maakt sneller werken mogelijk.

Een betere aansluiting van bedrijfsonderdelen
Automatiseringssystemen werken optimaal met elkaar samen. Dat vertaalt zich een beter rendement.

Werken wanneer en waar u maar wilt
Werken is niet langer meer gebonden aan een fysieke werkplek. U kunt ook thuis, in het weekend, inloggen op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Daardoor kunt u effectiever flexwerken promoten. U heeft daardoor minder werkplekken op kantoor nodig.

Een professioneel imago
Een bedrijf dat een paperless office weet te realiseren, behaalt een concurrentievoordeel. Zo'n kantoor vergroot de uitstraling van uw bedrijf bij uw relaties.

Een transparanter ICT-beleid
Alle losse pakketten worden vervangen door één pakket. Dat vergroot de synergie tussen de automatiseringsoplossingen van diverse afdelingen. U heeft nog maar één aanspreekpunt voor al uw vragen. Updates vragen minder tijd. En onderhoudscontracten zijn doorgaans voordeliger.

Besparing op papier
De bedragen die een organisatie op jaarbasis uitgeeft aan papier lopen in de duizenden euro's. Dan gaat het niet alleen om papier. Ook de kosten (aanschaf en onderhoud) van kopieermachines, printers en faxapparaten zijn fors. U belast het milieu dus minder.

Cookie melding OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen